Galaxen, foto: Kristina Axelsson Galaxen ateljé, foto: Kristina Axelsson Galaxen danssal, foto: Kristina Axelsson

Galaxen

Galaxen är en mötesplats för alla åldrar i Onsala.

Här finns ateljé, danssal, loge och dj-rum, möteslokaler och en arrangemangssal med scen.

Ett hus för alla

Galaxen är ett flexibelt hus som kan inhysa många olika verksamheter. Här kan du arrangera spelningar, discon eller föreläsningar. Vill du veta mer om vad du kan göra är du välkommen att kontakta oss som jobbar på Galaxen.

Kontakta personalen på Galaxen

Ungdomsverksamhet

Är du ung och vill göra något på din fritid, träffa andra, utveckla ett intresse eller göra ett arrangemang? Då kan du träffa ungdomskonsulenterna på Galaxen som kan ge dig tips och handledning.

Träfftider

  • Tisdag 13-21
  • Onsdag-fredag 13-16

Galaxens lokaler 

Aktiviteten

Aktiviteten är ett rum med många möjligheter. Det finns en stor spegel på en vägg, så rummet lämpar sig bra för dans, yoga och liknande. Dessutom går det bra att ha annan verksamhet i Aktiviteten, såsom möten, spela spel och liknande. Rummet har plats för 20 personer.

Konferensen

Ett mötesrum med bekväma stolar i en trivsam miljö och vacker inredning. Lokalen har 14 platser.

Arrangemangssalen

Arrangemangssalen är ett utmärkt rum med scen på ena kortsidan och med mycket bra ljudutrustning. Lokalen kan användas för blandad verksamhet. Här finns teknisk utrustning för konserter eller enklare arrangemang som föreningsmöten. I lokalen ryms 200 personer stående och 132 personer sittande 

Ateljén

I ateljén huserar för tillfället två föreningar, Onsala Penseldragare och Ung Konst. Du behöver inte vara med i någon av föreningarna för att kunna måla, rita, teckna och skapa.

Loge/dj-rum

Här brukar artister, föreläsare och övriga gäster tillbringa tiden innan de ska uppträda. Dessutom finns vår dj-bänk här för den som vill öva.

Bokning av lokal

Galaxens lokaler kan du boka på webben via länken längst ned på den här sidan.

Rökning, alkoholförtäring, förvaring av alkohol och användning av andra klassificerade droger är inte tillåtet i lokalen eller i anslutning till den.