Elektronen, foto: Kristina Axelsson Foto: Hannah Larsson

Elektronen

Elektronen är en mötesplats för alla åldrar i centrala Kungsbacka.

Här finns ateljé, media- och musikstudio, replokal, loge och dj-rum, möteslokaler och en arrangemangssal med scen. Elektronen ligger på Industrigatan 2A i Kungsbacka.

Ett hus med många möjligheter

Elektronen har ett brett utbud av verksamheter. Här kan du arrangera spelningar, discon, föreläsningar och mycket annat. Om du är intresserad av film, foto, konst eller musikproduktion finns det lokaler och personal som hjälper dig. Kontakta oss, om du vill veta mer om vad du kan göra! 

Kontakta personalen på Elektronen

Ungdomsverksamhet

Träfftider, gruppverksamhet och arrangemang

Elektronens personal finns på plats tisdag–torsdag klockan 15–21. Övrig tid når du oss på telefon och mejl – se kontaktuppgifter.

Repa med ditt band

Du kan repa med ditt band i Elektronens replokal eller på Elektronens scen. Vill du boka replokal eller scenrep, kontakta Christopher Sköld, 0300-83 49 27, christopher.skold@kungsbacka.se. Det finns också andra replokaler runt om i kommunen.

Evenemang

Vill du läsa om vad som sker på Elektronen framöver? I evenemangskalendern kan du läsa om allt som är på gång på Elektronen.

Boka lokal

Du kan själv boka Elektronens lokaler på webben via länken längst ned på den här sidan.

Rökning, alkoholförtäring, förvaring av alkohol och användning av andra klassificerade droger är inte tillåtet i lokalen eller i anslutning till den.