Vad händer i Kungsbacka?
De gråa kategorierna innehåller inga evenemang.
Spontanfotboll

Spontanfotboll

Spontanfotboll på Tingbergsvallen – ett samarbete med fotbollsföreningarna och Kungsbacka Kommun.
Psyklyftet

Psyklyftet

Den psykiska ohälsan ökar, varför gör den det? Låt oss prata om psykisk hälsa och psykisk ohälsa! Psyklyftet erbjuder programpunkter för alla, om livsfrågor, självkänsla, kreativitet, normer, stress och föräldraskap.
Sabina Ddumba

Sabina Ddumba

Vårens konserthusturné drog fulla hus och under sommaren har Sabina uppträtt på de största festivalerna. Nu ger hon sig ut på en exklusiv höstturné.
Chris Kläfford - The Imagine Tour

Chris Kläfford - The Imagine Tour

Efter ett enormt publikstöd från musikälskare som fallit pladask för hans känsliga låttolkningar av bland annat "Imagine" och "Utan dina andetag" kunde Chris Kläfford gå segrande ur 2017 års upplaga av Idol.
Höstlovstips

Höstlovstips

Välkommen på höstlovsaktiviteter vecka 44!
Ulrik Munther

Ulrik Munther

Ulrik Munther åker på höstturné och gör en spelning på Kungsbacka Teater tillsammans med hans eminenta band under ledning av kapellmästaren Isak Nygren!
Slow Reading Club

Slow Reading Club

Vi bjuder på fika och boktips på Fjärås bibliotek, sen läser vi tillsammans i lugn och ro. För dig som är 12 år och uppåt.
Slow Reading Club

Slow Reading Club

Vi bjuder på fika och boktips på Kullaviks bibliotek, sen läser vi tillsammans i lugn och ro. För dig som är 12 år och uppåt.
Bokslukarfest

Bokslukarfest

Välkommen på Bokslukarfest i Fyrens bibliotek! Biblioteket har extraöppet för dig som är 7-13 år.
Luciafirande

Luciafirande

Välkommen till kulturhuset Fyrens 13 december klockan 17! Det blir först prisutdelning till vinnaren av årets pepparkakshusbygge och därefter Kulturskolans luciatåg.